les tueries du Brabant

forum sur les tueries du Brabant
 
AccueilAccueil  PortailPortail  FAQFAQ  S'enregistrerS'enregistrer  Connexion  

Partagez | 
 

 Carl Armfelt

Aller en bas 
Aller à la page : Précédent  1, 2, 3, 4, 5  Suivant
AuteurMessage
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Lun 26 Oct 2015 - 17:25De elite van de macht, de macht van de elite
Par Walter Baeyens

Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Lun 26 Oct 2015 - 18:38Western Anti-Communism and the Interdoc Network: Cold War Internationale
Par Giles Scott-Smith

Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Lun 30 Mai 2016 - 13:11


https://www.wilsoncenter.org/publication/warming-cooling-war-introductory-guide-the-cias-and-other-globally-operating-anti

In CWIHP Working Paper #75, Torben Gülstorff examines the history of the CIAS (Comité international d’Information et d’Action Sociale), an international, anti-communist network that became a central component of the global anti-communist movement after 1945. Focusing on the period between 1957 and 1965, the paper highlights the unique global nature of CIAS and the role they played in supporting anti-communist domestic and foreign policies of their respective home governments.


_ _ _

Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Dim 5 Juin 2016 - 17:06

Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Ven 24 Fév 2017 - 18:55


http://www.kooshenderechter.nl/news/nieuw-boek-over-het-geheime-leven-van-graaf-carl-armfelt-/

(...)

Geschreven door Peter van Haperen1 die enige tijd geleden in het nieuws was i.v.m. het Bouterse proces. Hij zou deel uit hebben gemaakt van zowel het Nederlandse als het Belgische Gladio netwerk in de 70-er en 80-er jaren2. In de pers, met name de Nederlandse, wordt deze man -om begrijpelijke redenen- als een onbetrouwbaar persoon afgeschilderd.

Waarom is Carl Armfelt zo interessant?

"At the time Ajjaz claimed to be a journalist working for the AFP. In reality he appears to have been a Syrian in close contact with the Saudi royal family and several Middle Eastern terrorist groups. Ajjaz has been accused of working with Count Carl Armfelt, a CIA agent and WACL member in close contact with Vanden Boeynants and de Bonvoisin, in high tech military supplies to Israel, Libanon, Lybia, Iraq, the PLO, IRA, ETA, and underground militant groups in Belgium and Sweden. Other accusations against Armfelt include that he played a large role in setting up the CIA's stay-behind network in Scandinavia and that in the Netherlands he was involved in planning the countercoup in Suriname against Desi Bouterse. The countercoup failed, because Bouterse tortured and killed all the CIA, DIA, NSC and Dutch-backed countercoup operatives. In all likelihood, Ajjaz was one of many CIA-assets along the lines described in the Cercle Pinay article. "

Carl Armfelt reorganiseerde dus de Belgische Gladio en onderhield (geheime) contacten met de minister van Defensie Vredeling uit het kabinet Den Uyl. Op zijn beurt had Vredeling geheime contacten met rechter Stolk met een opdracht voor Koos H. Daarom is het relaas van Peter van Haperen over de geheime plannen voor een staatsgreep niet zo vreemd als dat misschien lijkt. Immers, Carl Armfelt was zijn directe chef.


Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Dim 21 Jan 2018 - 16:04


Il va peut-être y avoir du neuf ... A suivre ...

Voir :

http://www.bendevannijvel.com/forum/viewtopic.php?pid=44566#p44566

(...) November 2017 zou het boek dan definitief gelanceerd worden maar dit werd verlaat door nieuwe informatie die mij dwong om een groot gedeelte van het boek te herschrijven vanuit een ander perspectief met nieuwe hoofdstukken waardoor de uitgave van het boek vooruitgeschoven werd. Dit voorjaar moet het dan zover zijn, eventueel met een andere uitgever of in eigen beheer. Mijn bedoeling is, indien accoord met Ben, om stukken uit het boek ter discussie op deze site te zetten.

Hieronder: de hoofdstukindeling met een korte inhoud.

Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Dim 21 Jan 2018 - 16:38


https://www.apache.be/2013/12/20/de-familie-de-wever-als-onderaannemer-van-de-cia/

(...)  Naast conferenties en de publicatie van boeken en tijdschriften hield Interdoc zich ook bezig met ‘speciale acties’ en clandestiene operaties.

Interdoc werkte in nauw overleg met de CIA, de Amerikaanse buitenlandse inlichtingendienst. De verbindingsman met de Amerikanen was CIA-agent graaf Carl Armfelt, een telg van een Zweeds-Finse adellijke familie, die destijds vanuit Knokke opereerde, waar hij over een zakelijke cover beschikte in de vorm van een winkeltje met artistieke Aziatische kitsch. Armfelt was ook actief in de internationale wapenhandel, was lid van de World Anti-Communist League (WACL) en behoorde tot de entourage van politicus-zakenman Paul Vanden Boeynants. De eerder beschreven actie van Vic Van Brantegem in Moskou was volgens Scott-Smith “typisch iets voor Armfelt”. Van Brantegem en Armfelt onderhielden allebei ook uitstekende contacten met de NTS.  (...)


Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mar 23 Jan 2018 - 18:10


Les différents chapitres du livre que "insider" propose...


“Het geheime leven van de Graaf”

Hoofdstuk 1. Carl Magnus Torsten Armfelt (Het begin)
De jeugd en afkomst van Armfelt. Zijn terugkeer naar Amerika, gevolgd door een dienstverband als bij de USAF met stationering op Hawaï. De emotionele steunverklaring en aanbod om als piloot te vliegen voor Finland na de aanval door de Russen in 1939. De aanloop naar de Tweede Wereldoorlog en Pearl Harbour.

Hoofdstuk 2. Vals beschuldigd na Pearl Harbour (De nachtmerrie begint)
Hoe Armfelt na wat ongelukkige uitspraken tijdens een diner, beschuldigd wordt van Nazisme en spionage voor Nazi-Duitsland. Hij wordt gedetineerd op Sand Island zonder verdere aanklacht of de mogelijkheid zich tegen de valse beschuldigingen te verweren. De aanklacht en detentie zal hem de rest van zijn leven achtervolgen. Hij blijft veertig jaar op fanatieke wijze vechten voor rehabilitatie.

Hoofdstuk 3. Naar Europa in het voetspoor van William Colby (Het geheime leven vangt aan)
Armfelt vertrekt samen met Colby naar Europa met het doel daar stay-behind organisaties op te richten. Samen starten zij in Zweden met de stay-behindorganisatie Sveaborg. Colby keert terug naar Amerika en geeft Armfelt opdracht verder te gaan met het opbouwen van stay-behindorganisaties in de rest van Europa.

Hoofdstuk 4. De vrijheidsstrijd in Hongarije (Steun en wapens voor het Hongaarse verzet)
Armfelt begint een fanatieke anti-communist te worden mede door wat hij tijdens de Hongaarse vrijheidsstrijd meemaakt. Er zijn problemen met het binnenbrengen van de wapens maar erger is de verkrachting en moord op zijn partizanen vriendin.

Hoofdstuk 5. Introductie bij Interdoc (De conflicten en dubbelspel Louis Einthoven)
Armfelt komt in contact met Interdoc en introduceert daar Bertil Häggman en Bertil Wedin die dezelfde denkbeelden hebben voor Zweden. Louis Einthoven gaat met hen samenwerken maar bezweert hen hier niets over los te laten tegen Armfelt. Bertil Wedin vertelt het toch aan Armfelt die dan samen met Kees van den Heuvel een plan maakt om Einthoven eruit te werken en Interdoc helemaal over te nemen.

Hoofdstuk 6. De coup in Griekenland (Betrokkenheid en steun bij de kolonelscoup)
Hier begint de echte samenwerking tussen Kees van den Heuvel en Carl Armfelt. Beiden zijn direct betrokken bij de militaire coup door de kolonels. Armfelt zegt dat er een heel andere reden is voor de overname van het land en schrijft daar samen met Kees van den Heuvel meerdere rapporten over voor diverse officiële instanties. Later krijgen zij problemen met Andreas Papandreou en saboteren in 1969 zijn lezingen in Carnegie Mellon in samenwerking met de NPI van W.J. Gill.

Hoofdstuk 7. FBI-director J. Edgar Hoover bemoeit zich ermee (Hoover contact met de CIA)
In 1969 gaat FBI-directeur, de legendarische J. Edgar Hoover zich persoonlijk met de zaak Armfelt bemoeien en schrijft brieven en rapporten aan de CIA waarin de rol van Armfelt negatief uitgelegd wordt, Armfelt slaat terug met een ijzersterk verweer.

Hoofdstuk 8. Oprichting van “De Dienst' (Interdoc gaat verder als inlichtingendienst)
Kees van den Heuvel en Carl Armfelt zetten, in samenwerking met Operatiën en Inlichtingen, later bekend als de Nederlandse Gladio, een nieuwe inlichtingendienst op met de naam “De Dienst”, een inlichtingendienst met een cellenstructuur, dit alles voor de veiligheid. Net als de naam, die was bewust zo gekozen om verwarring te zaaien. “De Dienst? Oh ja, dat zal dan wel die dienst zijn”.

Hoofdstuk 9. WACL in Nederland en België (Armfelt slaat zijn vleugels uit)
Na de verhuizing van Armfelt vanuit het Zeeuwse Eede naar de Belgische kustplaats Knokke, weet Armfelt al snel in politieke en zakelijke kringen binnen te komen. Hij krijgt connecties tot op het hoogste niveau en maakt daar maar al te graag gebruik van. Armfelt wordt een factor waar niemand van enige betekenis in België nog omheen kan. Zijn invloed reikt via Prins Alexander tot in het koninklijk huis.

Hoofdstuk 10. Plannen voor een staatsgreep in België (De eerste tegenslag voor Armfelt)
Vergaande plannen voor een staatsgreep in België in 1973 gaan niet door omdat de beoogde nieuwe premier Paul vanden Boeynants het op laatste moment niet aandurft. Prins Albert, de latere koning van België en vriendje van Faez Al Ajjaz speelt een dubieuze rol in de voorgenomen staatsgreep.

Hoofdstuk 11. Tegenslag voor de KGB (Armfelt op het oorlogspad)
Na het mislukken van de plannen in België, is Armfelt langere tijd actief in Nederland. Armfelt gaat lesgeven in de spionagetechnieken die op dat moment gangbaar zijn bij de CIA. Ook begint hij nieuwe agenten voor 'De Dienst' op te leiden. Het blijft niet alleen bij theorielessen. Als praktijktraining worden alle van communistische banden verdachte personen en organisaties in kaart gebracht en geschaduwd. Ook worden er zowel desinformatie als infiltratieopdrachten gegeven.

Hoofdstuk 12. De bevrijding van Pieter Menten (Geen bevrijding, wel liquidaties)
De voorgenomen bevrijding van Pieter Menten loopt uit op een fiasco omdat de leider van de operatie Loek van der Gaag een verkeerde advocaat op de hoogte stelt van de bevrijdingsplannen. Deze advocaat belt de politie de actie moet afgeblazen worden. Van der Gaag wordt daarop door Boris, de 'Hitman' van De Dienst, samen met een toevallig aanwezige vriendin, een hoerenmadam, geliquideerd.

Hoofdstuk 13. Verwarring om de Lockheedaffaire (Verwarring ter bescherming van nr. 1)
De publicaties naar aanleiding van de Lockheedaffaire zijn een katalysator voor diverse acties om de aandacht van die gebeurtenissen af te leiden. Armfelt spant een journalist voor zijn karretje om de Tweede Kamerleden, Han Lammers en Bram van der Lek in een kwaad daglicht te stellen. Bram van der Lek spant zelfs een proces aan tegen de publicaties in Elsevier, maar is hij echt wel zo onschuldig?

Hoofdstuk 14. Uitschakeling van de overgelopen CIA-agent Philip Agee (Hans van Mierlo)
Om Philip Agee uit te schakelen wordt een overval op Greetje Bedier le Prairie, de latere Gretta Duisenberg in scene gezet. Agee heeft verschillende documenten bij haar in bewaring gegeven. Op grond van deze vondst wordt Agee later uitgewezen. Helaas voor Hans van Mierlo is hij op het moment van de overval ook aanwezig en wordt betrapt terwijl hij naakt aan het stoeien is met Gretta. Zij worden beiden aan de verwarming vastgebonden. Hans van Mierlo moet zich naar aanleiding van deze affaire terugtrekken als leider van D66 en wordt daardoor chantabel voor Armfelt.

Hoofdstuk 15. De Belgische connectie (Destabilisering van België als Staat)
De samenzwering met Vanden Boeynants, De Bonvoisin, Al Ajjaz, Paul Latinus, Jean Bougerol en anderen, de opzet van diverse stay-behind organisaties zoals: de WNP, PIO, dit alles resulterend in de aanslagen van de Bende van Nijvel en de CCC met als resultaat: veel doden te betreuren en doodsangst onder de bevolking.

Hoofdstuk 16. Plannen voor een coup in Suriname (Een bloedrode Kerst)
Planning en uitvoering van verschillende coups gericht tegen het regime van dictator Desi Bouterse, die de oorzaak zijn van de decembermoorden waarbij 15 van de samenzweerders door Bouterse vermoord worden. Na de moorden wordt opnieuw een plan voor overname opgesteld maar dat plan wordt op het laatste moment tegengehouden door de Braziliaanse generaal Vittorini, die in opdracht van de Braziliaanse president een overeenkomst sluit met het regime van Bouterse.

Hoofdstuk 17. Whiskyzwendel, miljoenenlening en vals geld (Bekostiging van de missies)
Armfelt moet op alle mogelijke manieren aan geld zien te komen om alle acties, missies en/of operaties te bekostigen. Hiervoor weet hij diverse mensen voor het karretje te spannen die dat nadien moeten bekopen met gevangenisstraf, grote schulden en gebroken gezinnen. De persoon Armfelt, die precies weet hoe iets opgezet moet worden laat zich niet meer zien als alles fout gaat. Hun verhaal.

Hoofdstuk 18. De liquidaties (Wie niet meer leeft, kan niets vertellen)
In de loop van 1985 wordt duidelijk dat hij iets in werking heeft gezet dat niet meer gestopt kan worden. De Bende van Nijvel is niet meer onder zijn controle en moordt er zonder reden lustig op los. De CCC, die als misleiding is opgezet wordt een ongeleid projectiel met onbedoelde slachtoffers. Er wordt een speciaal plan uitgedacht waarbij liquidaties vermomd worden als ongeluk, hartaanval of hersenbloeding, waarbij zelfs oude getrouwe medewerkers niet gespaard worden, zeker niet als ze moeilijke vragen beginnen te stellen.

Hoofdstuk 19. Vlucht naar Canada maar niet het einde (De laatste acties)
Gelijk na de laatste raid van de Bende van Nijvel en het oprollen van de CCC in België vertrekt Armfelt met zijn gezin op stel en sprong naar Canada. Dat is nog steeds niet het einde van de anticommunistische acties. Tot zelfs in 1993, na de val van de Berlijnse muur zijn Armfelt en Van den Heuvel bezig met het bestrijden van het communistische gedachtegoed en weten zich binnen te dringen in de NTS, een organisatie met als doel de KGB te reorganiseren. Daar blijkt ook een door Boris Jeltsin benoemde corruptiebestrijder bij te zitten die zelf in een villa van vijf miljoen dollar woont met zes auto's voor de deur en zes bodyguards. Ze vinden het nu wel genoeg, De strijd is gestreden. Armfelt blijft zich nog geruime tijd afvragen of hij zijn doel heeft bereikt of dat hij eindigt met een niet voltooid leven.


Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mar 23 Jan 2018 - 18:58


https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Armfelt_i_Ungern.jpg

Count Carl Magnus Armfelt (to the right) with his driver and a Hungarian freedom fighter during the revolution in 1956.
Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mar 23 Jan 2018 - 19:07


https://www.stelling.nl/kleintje/coup-of-gladiosoup-011

Coup of Gladiosoup (011)

vrijdag 20 oktober 2017
Gepubliceerd in Actueel

Je mag gerust zeggen dat het om een zware bevalling gaat. Dat boek van Peter van Haperen, “Het geheime leven van de Graaf”. Maar als de tekenen niet bedriegen wordt het een “bombshell”, waarvan de inhoud stoelt op een lawine nog nooit gepubliceerde officiële paperassen over de duistere praktijken van graaf Carl Magnus Torsten Armfelt. Als initiator van het in oorsprong anti-communistisch “persbureau” Interdoc, dat nauwe connecties onderhield met de mede door hem in het leven geroepen Europese Gladiolenclubs. Tot welke sinistere praktijken deze twee vehikels in staat waren hoeven we hier niet nog eens te herhalen. U weet het. Wat u misschien niet weet is de rol die -daar is ie weer- prins Bernhard (rip) heeft gespeeld bij de geboorte van Interdoc. Net na zijn jolige bemoeienissen met de massamoord in Indonesië en het aftasten van de mogelijkheden van een militaire coup in Nederland schreef onze koninklijke avonturier ter versteviging en verdere uitbouw van Interdoc in 1966 deze brief (pagina 1 en pagina 2). Het jaar daarop zou Interdoc vanuit zijn thuisbasis aan de Haagse Van Stolkweg zijn steun verlenen aan de kolonelscoup in Griekenland. Om eens wat te noemen. Stay tuned.

Revenir en haut Aller en bas
P-51Nombre de messages : 34
Date d'inscription : 14/01/2018

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mar 23 Jan 2018 - 19:20

Il s'agit d'un message de Insider lui-même, non ?
Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mar 23 Jan 2018 - 19:36


Les différents chapitres du livre, c'est en effet un message de "Insider" qu'il vient de placer sur le site néerlandophone (il mettra très probablement d'autres extraits de son livre, pas encore publié).

Par contre, je ne crois pas que ce soit lui qui ait posté

https://www.stelling.nl/kleintje/coup-of-gladiosoup-011

Il y a quelques années déjà, "Insider" avait écrit des choses très intéressantes sur une tentative de coup d'Etat au Surinam et sur le rôle (logistique) de Madani Bouhouche.

Il faudrait s'assurer de sa fiabilité... un travail d'historien serait nécessaire... c'est en fait certaines actions "stay-behind" ("gladio") qui remontent à la surface. Il est aussi question du coup d'Etat des colonels en Grèce ... à une époque où le SACEUR était Lyman Lemnitzer et son assistant était Guy Weber (à vérifier pour les dates). Important à noter : le rôle du prince Bernhard de Lippe-Biesterfeld (celui du WWF, de Lockheed et du Bilderberg). Les familles royales sont secouées dans ces dossiers...

Voir aussi :

http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/16161262.2014.885230?src=recsys&journalCode=rjih20

Book Reviews
Western anti-communism and the Interdoc network
Constant Hijzen
Pages 71-73 | Published online: 06 Feb 2014

Revenir en haut Aller en bas
P-51Nombre de messages : 34
Date d'inscription : 14/01/2018

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mar 23 Jan 2018 - 19:55

Ok, merci bien de votre réponse assez rapide
Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mar 23 Jan 2018 - 21:47

Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mer 24 Jan 2018 - 8:41
_ _ _
_ _ _


_ _ _

_ _ _

Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mer 24 Jan 2018 - 9:25


Il avait aussi des contraventions...(...)(...)


Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mer 24 Jan 2018 - 9:34
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mer 24 Jan 2018 - 17:53
Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mer 24 Jan 2018 - 18:35
(...)

_ _ _
Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mer 24 Jan 2018 - 19:19


Dans

https://www.flashback.org/p46743977

il est question des relations entre le comte suédois Carl Armfelt et Paul Latinus ; le comte connaissait aussi Patrick Haemers.


Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Mer 24 Jan 2018 - 20:06

Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Jeu 25 Jan 2018 - 8:56


https://www.groene.nl/artikel/de-zweedse-connectie

De zweedse connectie

door Jan Portein en René Zwaap

31 januari 1996

(...)


Revenir en haut Aller en bas
dimNombre de messages : 1671
Date d'inscription : 28/10/2008

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Jeu 25 Jan 2018 - 9:54

"Zo was het neo-fascistische VMO uit Belgie bij Interdoc aangesloten."
Revenir en haut Aller en bas
dimNombre de messages : 1671
Date d'inscription : 28/10/2008

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Jeu 25 Jan 2018 - 9:56

"Op 22 december 1985 vertrok Armfelt haastig uit Knokke. Naar zijn motieven kunnen we slechts gissen. In het al gememoreerde artikel uit 1990 suggereerde de Telegraaf dat er verband moest bestaan tussen zijn vertrek en de op handen zijnde moord op Palme."

juste avant Palme? ou juste après les TBW?
Revenir en haut Aller en bas
HERVENombre de messages : 14172
Date d'inscription : 08/12/2009

MessageSujet: Re: Carl Armfelt   Jeu 25 Jan 2018 - 10:05


... en tout cas, juste après l'arrestation des CCC le 16 décembre 1985 ...


Revenir en haut Aller en bas
Contenu sponsorisé
MessageSujet: Re: Carl Armfelt   

Revenir en haut Aller en bas
 
Carl Armfelt
Revenir en haut 
Page 2 sur 5Aller à la page : Précédent  1, 2, 3, 4, 5  Suivant
 Sujets similaires
-
» Carl Sagan
» Scientifique: Carl Sagan en 1962.
» (1981) Carl Sagan - Cosmos
» rama yade et carl lewis sur la 3
» (1961) Un mythe moderne, Carl G. Jung - Editions Gallimard, collection Folio/Essai

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
les tueries du Brabant :: PRESENTATION DES TUERIES DU BRABANT :: Who's who :: Autres-
Sauter vers: